Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Het uitgebreide assortiment van Ambachtelijk Slagerij De Jong

Bij Ambachtelijke Slagerij De Jong houden wij van kwaliteit: Vers, Lekker en Puur.
In ons vlees, in ons beleg, onze maaltijden en onze broodjes.
En dat proeft u!

Herkomst van het vlees

Als een dier goede voeding en voldoende ruimte heeft gehad om te grazen en goed behandeld is geweest, dan merk je dit aan het vlees. Daarom selecteren wij zorgvuldig de herkomst van ons vlees. We betrekken deze van leveranciers waar aandacht voor het welzijn van het dier en het milieu voorop staan en zijn altijd op zoek naar het beste dat er te verkrijgen is. 

Ambachtelijk

Ambachtelijk betekent voor ons: zelf de mooiste producten maken van verse grondstoffen. Denk aan huisgemaakt beleg zoals rosbief en americain filet, gemaakt van de beste delen. Ook de worst draaien we zelf en onze maaltijden worden voor uw neus in eigen keuken bereid. Daarbij maken we geen gebruik van kunstmatige toevoegingen, zoals kleur- of smaakstoffen.

 
 

Authentiek

Terug naar vroeger. Weer aandacht voor de vergeten stukken vlees.

Barbecue

Wij houden van barbecueën. En daarom hebben we mooie en grote stukken kwaliteitsvlees in ons assortiment, voor de enthousiaste grilmasters onder ons, die graag werken met het beste van het beste. Zo kunt u bij ons ook terecht voor houtskool en barbecuekruiden.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren