Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Corona maatregelen

Gedurende de corona crisis moeten wij ook maatregelen treffen. 

Wij doen er uiteraard alles aan om de gezondheid van onze medewerkers en klanten te bewaken en hanteerden (altijd al) strikte regels m.b.t. hygiene! Wij volgen de regels van het RIVM.

Houd u zich alstublieft aan onze aanwijzingen, voor ieders gezondheid. 

Per 1 december 2020 is een mondkapje verplicht, dus ook in onze winkel. Of u het nu wel of niet eens bent met het regeringsbeleid, toch vragen wij u vriendelijk er één te dragen. Bij blijvende weigering brengt u ons in een lastig parket en lopen wij het risico op hoge boetes. In dat geval zullen wij u vragen de winkel te verlaten.


✅Maximaal 3 personen in de winkel.

✅ Houd 1,5 meter afstand van elkaar en ons.

✅ Kom aub ❗️alleen ❗️de winkel in.

✅ Verlaat aub de winkel via de zijdeur.

✅ Een mondkapje is verplicht of dringend geadviseerd, al naar gelang de geldende overheidsmaatregel op dat moment.

Momenteel bieden wij geen bezorgservice in verband met gebrek aan mensen/bezorgers. Wel is het mogelijk dat u uw bestelling (geen Kerstbestelling!) doorgeeft. Wij sturen u dan een Tikkie en u kunt uw bestelling na betaling via de zijdeur meekrijgen.

Copyright © 2021 Ambachtelijke Slagerij De Jong Rijswijk
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren