Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Corona maatregelen

Gedurende de corona crisis, moeten wij ook maatregelen treffen.  Wij doen er uiteraard alles aan om de gezondheid van onze medewerkers en klanten te bewaken en hanteerden (altijd al) strikte regels m.b.t. hygiene! Wij volgen de regels van het RIVM. Houd u zich alstublieft aan onze aanwijzingen, allereerst voor uw en onze gezondheid en ook om boetes voor uzelf en ons te voorkomen.


✅Maximaal 3 personen in de winkel.
✅ Houd 1,5 meter afstand van elkaar en ons.
✅ Bent u ziek of verkouden, laat uw boodschap dan door ons bezorgen.
✅ Kom aub ❗️alleen ❗️de winkel in; laat partner en/of kinderen (zo mogelijk) buiten wachten zodat we de 1,5 meter kunnen handhaven
✅ Volg de aanwijzingen en gebruik de aangewezen ingang en uitgang. Zie voor meer info de plattegrond.

 

Tijdens de corona crisis bieden wij als service tijdelijk een gratis bezorgservice voor diegenen die niet naar buiten kunnen of mogen vanwege hun zwakke gezondheid, omdat ze ziek zijn of tot een kwetsbare doelgroep behoren. We zijn hierbij afhankelijk van vrijwilligers en hebben geen professionele bezorgauto of bezorgers in dienst, houd u hier aub rekening mee.

Let op: vanwege technische beperkingen kunnen wij helaas geen bestelformulier publiceren. Wilt u ons assortiment bekijken? Vraag deze dan op via e-mail.

Informatie over bestellen vindt u hier.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren