Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Over Ambachtelijke Slagerij De Jong

Ambachtelijke Slagerij De Jong is al meer dan 40 jaar een begrip in Rijswijk.  Sinds april 2017 wordt de winkel uitgebaat door Martin van Broekhoven. We zijn een ambachtelijke verswinkel en hechten veel belang aan kwaliteit. Kwaliteit door zoveel als mogelijk zelf te maken met gebruikmaking van de beste grondstoffen. Daarom werken wij zoveel als mogelijk met scharrelvlees afkomstig van Nederlandse veeteelthouders. Onze kwaliteit proef je!

We maken zoveel als we kunnen zelf in de winkel. Dat is per slot van rekening ambacht. Maar helaas zijn we beperkt qua productie- en opslagcapaciteit. We moeten daarom goed plannen wat we gaan maken en kunnen geen grote voorraaden aanhouden. Dus wat we maken gaat direct in de toonbank en wordt snel verkocht. Daarom geldt bij ons: zo lang de voorraad strekt. Wilt u niet misgrijpen? We leggen graag iets voor u apart. Kijk in het menu bestellen/kerst voor de mogelijkheden om uw bestelling door te geven.

Maar liever nog, kom langs in de winkel. We zijn trots op onze mooi gevulde toonbank vol met lekkernijen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe lekkere dingen om te maken dus er is altijd wel een nieuwe verrassing.

Martin

Martin is afkomstig uit de vleesgroothandel en weet daarom waar hij de beste producten vandaan kan halen.

Jan

Jan is een vertrouwd gezicht in de winkel. Wie kent hem niet? Vraag het ome Jan en hij weet het. Ook voor de lekkerste recepten kun je terecht bij Jan.

Cynthia

Cynthia, onze traiteur, maakt de heerlijkste maaltijden, die u snel en gemakkelijk thuis kunt opwarmen. Wees er snel bij, want op = op!

Samen met het team van enthousiaste verkoopsters, proberen zij er elke dag een feestje van te maken.

over ons1

 
Copyright © 2021 Ambachtelijke Slagerij De Jong Rijswijk
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren